Kamizdat Rentgen | Terranigma – Boosted Pack EP w/ Nula

22.03.2019 | 22:00
Terranigma predstavlja pri spletni založbi 𝑲𝑨𝑴𝑰𝒁𝑫𝑨𝑻 izdan EP z naslovom 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗣𝗮𝗰𝗸 𝗘𝗣

Lineup:
▶ Terranigma
▶ Nulla (Luna Nulla)

█ 𝗧𝗲𝗿𝗿𝗮𝗻𝗶𝗴𝗺𝗮 █

Črt Trkman alias Terranigma je glasbeni producent, tonski tehnik ter dj, ki se z različnimi vidiki glasbene produkcije in reprodukcije zvoka ukvarja že 10 let. V tem času je nastopal po vseh večjih klubskih dogodkih ter festivalih v Sloveniji. Ob živih nastopih ter tehničnih izvedbah se zadnje čase intenzivneje posveča glasbeni produkciji.

FB: https://www.facebook.com/terranigmamusic/
IG: https://www.instagram.com/gripandsipp/

█ 𝑲𝑨𝑴𝑰𝒁𝑫𝑨𝑻 █ je slovenska spletna založba usmerjena v izdajanje lokalnega glasbenega ustvarjanja v širokem spektru raznolikih večinoma elektronskih žanrov. Že od l. 2006 so izdaje na voljo kot prost prenos pod pogoji Creative Commons licenc in kot fizične ročno izdelane izdaje v izvirno oblikovanih embalažah, ki so posledica sodelovanja z lokalnimi ustvarjalkami in ustvarjalci. http://kamizdat.si


Kamizdat izdaje in koncertni cikel Kamizdat Rentgen v produkciji zavoda Emanat nastajajo v sodelovanju z Ljubljanskimi prizorišči: Kavarna Pritličje, Galerija ŠKUC (ŠKUC, Škuc Gallery), KUD Channel Zero, in s finančno podporo Mestne občine Ljubljana in Ministrstva za Kulturo RS.

FB dogodek