Koncert | Liamere

21.04.2016 | 21:00

Liamere je skupni projekt pevke in tekstopistke Malidah ter aranžerja in producenta Fergusona, ki je nastal v iskanju edinstvenih hibridov med temnimi elektronskimi žanri kot so future garage, 2-step in trip-hop, s klasično “pop” strukturo. Njuna glasba predstavlja zvočno mešanico urbanih atmosfer, zlomljenih ritmov ter melanholični in raskavi ženski vokal.
V začetku oktobra sta se poslušalcem predstavila s trip-hop obarvanim singlom Sabotage, ki v svojih šestih minutah popelje poslušalce v hreščečo atmosfero z definirano perkusijo, organskim ambientom in sramežljivim ter emotivnim ženskim glasom.

Pred kratkim pa je dvojec izdal svoj dolgometražni istoimenski prvenec Liamere z devetimi skladbami, ki poslušalce popeljejo v svet urbane samote in hladnih občutkov, s katerimi dvojec predstavlja svojo glasbeno vizijo.

V živo dvojec postane pravzaprav trio, saj se Liamere pridruži še basist Anej Kočevar, ki z Malidah sodeluje v projektu Harshside, prav tako pa bas prispeva skupinam kot so Adam, Anavrin, Gušti in Lačni Franz.

Linki:
https://liamere.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/liameremusic/

FB dogodek