Koncert | Sky Disco

27.11.2014 | 21:00

Sky Disco bi lahko v tem trenutku srkala kreativne tokove Berlina, kjer ji je dosedanje ustvarjanje prislužilo rezidenco, pa se ji je boljša zamisel zdela priti v Slovenijo. In tako zadnje čase spoznava Lendavo in okolico. Zanimiva odločitev, hkrati pa se zdi nekako tipična zanjo. Seveda smo jo povabili, da nastopi v Pritličju, kjer bo koncertirala v četrtek, 27. novembra.
Pravi, da je disko v njenem imenu ne cementira žanrsko, ampak označuje njen odnos do sveta. Uživa življenje, rada se zabava in ceni vsak trenutek. Zabavoljubne tendence pa se prepletajo z odločnostjo ženske, ki vztrajno sledi svoji agendi. Energijo usmerja v promocijo dobrih glasbenic, za katere pravi, da so v primerjavi z moškimi kolegi čisto preveč zapostavljene, in izvajanje dobre glasbe po vsem svetu.
V njen nastop je strnjeno vse zgoraj napisano s spretnostjo navdušene in izkušene glasbenice. Glasno, zabavno, prešvicano in ponavadi potreseno z nekaj zlatimi bleščicami. Funk, rokenrol, elektronska glasba, hip hop, pravzaprav ji žanr pomeni bolj malo, važno, da je dober vajb.

FB DOGODEK