LIVE | Kuthi Jinani + Tetsuo

19.10.2017 | 22:00

Kuthi Jinani je mlad italijanski producent, ki v svoji, z detajli prenasičeni glasbi, raziskuje fragmentirano bassovsko postklubskost. Lahko ga smatramo za predstavnika aktualnega internetnega podtalja v katerem so tovrstne, razsrediščene zvočne kompozicije, polne kompleksnih tekstur ter kontraintuitivnih ritmov, trenutno v porastu.

Zaenkrat je sodeloval že v dvojcih Eden Piracy (w/ Beta Tyrant) in Sun Yufka (w/ Luca Zod) ter poleg nekaterih samostojnih komadov izdal tudi nekaj remiksov. Sodeluje tudi pri nastajajoči založbi Heel ter pripravlja samostojen EP, ki novembra izide pri založbi Beat Machine.

Na četrtkov pritlični večer si z njegove strani lahko obetamo tako live kot DJ set, ki bosta oba po svoje pričujoča o aktualnih internetnih trendih.

https://soundcloud.com/kuthijinani
https://soundcloud.com/SunYufka
https://soundcloud.com/EdenPiracy
https://heel-zone.bandcamp.com/releases

Z DJ setom ga bo spremljal domači selektor Tetsuo, sicer med drugim tudi kurator oddaje Modem na Radiu Študent, ki se, podobno kot njegovi DJ miksi, ukvarja predvsem s sodobnim spletnim podtaljem ter z najnovejšimi premiki v elektronski, tako klubski kot obklubski glasbi.

https://soundcloud.com/long-live-the-new-fleshhh
https://soundcloud.com/modemodemodem
http://radiostudent.si/glasba/modem
https://www.facebook.com/modemodemodem/

Fb dogodek