Nočni pogovori: Klemen Klemen

25.05.2016| 21:30

Ideja Nočnih pogovorov je preprosta in stara kot človeštvo: ko pade noč sedimo ob medli svetlobi, nemara s pijačo v roki, in zazibani v pripoved poslušamo o izkustvih in življenjski zgodbi tistega, ki je tokrat prevzel mikrofon.

Da bo Dijana ob prvem srečanju mikrofon dala prav reperju Klemnu Klemnu (najbrž pa še komu iz publike), ni nobeno naključje: ta trnovska baraba ima v sebi več življenj(a), kot kak vsega hudega vajeni poulični maček.

Sprehodili se bomo skozi Klemnovo otroštvo in odraščanje na trnovskih ulicah, ki so ga oblikovale v ninjo, mu sledili po poti slave in ekscesnih pijančevanj ter razreševanj odnosov z ‘ljubicami’ in družinskimi člani, z ekipo rokometašic nas bo peljal po svetu, z vespo po današnjem Trnovem, in z več kot eno nesrečo, zaradi katerih je spremenil način življenja, v notranjost bolnice.

»Jaz sem umru,« je repal v komadu s prve plate Trnow stajl. Potem pa je še enkrat in še enkrat in še enkrat vstal od mrtvih. Lani tudi v glasbenem smislu, z novo, odlično plato S3P. Tokrat se bo živ, zelo živ, prikazal ne le v Pritličju, ampak tudi na sočasnem prenosu dogodka na spletu.

Pridite odprte glave, s pijačo v roki in komentarji na koncu jezika.
Patetiko in pocukran new age pustite pri svojih mamah in tetah.

FB DOGODEK