Prekariat | Ne živim, da delam, ampak delam, da živim

28.05.2018 | 19:00

Gibanje za dostojno delo in socialno družbo vas v sodelovanju s Pritličjem vabi na pogovorni večer z avtorjema zbornika z naslovom Dostojno delo: Ne živim, da delam, ampak delam, da živim.
Zbornik je delo 14 avtoric in avtorjev, ki so v njem napisali osebne zgodbe, razmisleke in strokovne prispevke o prekarnosti – novem načinu življenja in dela. Je prvi tovrsten primer v Sloveniji.
Z nami se bosta pogovarjala Borut Brezar, dolgoletni aktivist Gibanja za dostojno delo in socialno družbo in urednik zbornika Dostojno delo ter Katja Cingerle, samostojna novinarka in avtorica enega od prispevkov, ki ji je prekarnost vse prej kot tuja.

Zbornik bomo podarili vsem, ki boste donirali vsaj 10 evrov v sklad Volja vselej najde pot. Vsi prispevki bodo namenjeni za pomoč družinam v stiski iz vse Slovenije, ki jim pomagajo v okviru humanitarnih programov Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Po opravljeni transakciji nam prinesete oziroma pošljete potrdilo o nakazilu, nato se dogovorimo le še o načinu prevzema zbornika. Lahko nam tudi pišete na: katja.gartnar@socialna-druzba.si
Podatki za donacijo:
Prejemnik: ZPM Lj. Moste-Polje, Proletarska 1, Ljubljana
IBAN: SI56 3300 0000 1303 865, BIC: HAABSI22
Sklic: SI 00 400-1
Koda namena: CHAR, Namen: Humanitarna pomoč

Skupaj smo močnejši!

Veseli bomo vašega obiska.