Pri3tličje | Diamond Terrifier, PartijskaLinija, R36, FelisCatus

18.11.2017 | 20:00

DIAMOND TERRIFIER

Sam Hilmer je glasbenik, umetnik in kurator iz Brooklyna, NYC. Je ustanovitelj priznane noise/jazz/avant skupine ZS, ki je v Sloveniji že večkrat prepričala publiko. Ustanovil je tudi zelo zanimiv socialni/koncertni prostor v Queensu: Trans-Pecos. Nastopa, producira in DJa pod imenom Diamond Terrifier in doslej posnel več plat, na katerih s saksofonom in elektroniko raziskuje meje poslušljivega. Sam v različnih konstalacijah sodeluje z Laurel Halo, Artom Lindsayom, Michael Beharie in drugimi znanimi obrazi z obrobnih glasbenih scen.

Kot kurator, glasbenik ali vizualni umetnik Sam razmišlja o socialnem in fizičnem prostoru, v katerem nastopa. V svoje delo vključuje ljudi iz različnih glasbenih in kulturnih scen.

https://www.youtube.com/watch?v=nnRakdwAxeo
https://www.youtube.com/watch?v=A1T7447WH48
http://www.ursss.com/2017/05/diamond-terrifier-trok/

PARTIJSKA LINIJA (JAŠA BUŽINEL & BLAŽ PAVLICA) s hibridnim eksperimentalnim setom. Jaša Bužinel in Blaž Pavlica se tokrat oddaljujeta od klasičnega DJ pristopa in pripravljata mix žive elektronike z bolj ali manj eksperimentalnimi komadi, ki čez leto niso našli prostora v njuni oddaji. Popotovanje od zvočnih eksperimentov preko ambientalnih kolažev do polomljene postklubske elektronike.

FELIS CATUS
Lobotomy-tribute pokojnemu kolegu dj Verhu (r.i.p. gorazd velkavrh)

R36
Eksperimental, ambient, field recording in koščkih lastne produkcije

VJ Ana Brumat
_______________________________________________________
Pritličje raste. Ob 3. obletnici pripravljamo štiridnevno druženje z izidom EP-ja Gašperja Torkarja “Dreams Of Others”, koncert Diamond Terrifierja, nastopi Partijske linije (Blaža Pavlice in Jaše Bužinela), R36, Muzikačake, Luke Prinčiča, tribute DJ Verhu s Felis Catusom, Koordinate zvoka, DJ večerom ter govornico v znamenju akcije #bullyfreebar, s katero opozarjamo, da je #tudigostinstvo prostor nesprejemljivega nadlegovanja in nasilja nad zaposlenimi.
SREDA: goo.gl/syaVY8
ČETRTEK: goo.gl/mCriTR
PETEK: goo.gl/aYjf5L
SOBOTA: goo.gl/PnVsiY

FB dogodek