Selekcija #1 x Pride | Playground Hustle (HR) + Katcha

20.06.2020| 20:00

V poletnih mesecih se bo na Mestnem trgu pred Pritličjem odvila šesta sezona serije koncertov na prostem tako domačih kot tujih izvajalcev – SELEKCIJA.

Koncert Playground Hustle je obenem del programa Meseca Parade ponosa / Pride month ob 20. obletnici Parade ponosa v Sloveniji.
https://www.facebook.com/LjubljanaPride/
http://www.ljubljanapride.org/

Selekcija #1 | Playground Hustle + Katcha

𝒫𝐿𝒜𝒴𝒢𝑅𝒪𝒰𝒩𝒟 𝐻𝒰𝒮𝒯𝐿𝐸 (𝐻𝑅)
Producentka Tonota in raperka Megi skupaj ustvarjata glasbo, ki se spogleduje z eksperimentalnim, vendar ima svoje korenine v glasbi, ki je na trenutke blizu vsem.

Njuni nastopi v živo so kombinacija energičnosti in mističnosti. Megi katalizira svojo visokonapetostno energijo s pomočjo rapa, petja in plesa, za katerega zna kar najbolje izkoristiti vsak kotiček na odru, medtem ko Tonotina mističnost in mirnost preprečujeta kaos.

Njuna glasba je vsekakor nekaj novega med domačo sodobno klubsko produkcijo in njun slog absolutno ustreza sodobnim zahodnim klubskim electro/rap trendom. Gre za izredno inovativno smer združevanja elektro glasbe in rapa na način, kot ga na svetovni glasbeni sceni negujejo izvajalke_ci, kot sta Die Antwood in Billie Eilish.

Playground Hustle je nenavaden duet, ki s križanjem omenjenih slogov premika žanrske meje. Pred kratkim je izšel njun novi album Igle v DIY/Bandcamp izdaji. Za snemanje, miks in mastering je zaslužen nepremagljivi Luka Tralić Shot iz skupine Elemental, ki se je pod album podpisal tudi z vokalnim sodelovanjem pri pesmi Igle.

Do zdaj sta izdali tri studijske albume: Pikule (2016), Kolovoz (2017) in Igle (December 2019).

LINKS:
https://playgroundhustle.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/playground.hustle/
https://soundcloud.com/playground-hustle

Prvi poletni oder bo zagrela 𝒦𝒜𝒯𝒞𝐻𝒜
https://soundcloud.com/playboi-katcha

Design: Rok Mar

FB dogodek