Selekcija #2 | JUNEsHELEN

28.07.2016 | 21:00

V okviru serije poletnih koncertov pred Pritličjem, na odru mestnih stopnic, bo v četrtek 28.7. nastopila glasbenica in producentka JUNEsHELEN.

Nino Šardi aka JUNEsHELEN spremljamo kot senzibilno ustvarjalko, ki je v zadnjih letih dodobra razvila svoj atmosferično temačen triphoperski zvok, ki ga prepričljivo dopolnjuje z odločnim, iskrenim in subtilnim vokalom izza katerega se vijejo življenjske zgodbe, zgodbe človeške in univerzalne moči.

Na njen glasbeni slog je vplival široki spekter različnih žanrov in stilov, ki segajo od eksperimentalne, trip hop, elektronske in vse do klasične, ambientalne, progresivne in filmske glasbe.

Po izdajah številnih EP-jev in singlov, je Nina konec leta 2015 izdala prvi del albuma “Chapters ”, ki ga je septembra 2015 premierno predstavila prav v Pritličju in nam obljubila njegovo nadaljevanje. Sedaj se, pred izdajo drugega dela albuma “Chapters – Part Two / Fly me to Pandora”, ki bo izšel 18. avgusta, vrača z novim in starim materialom pod žaromete Mestnega trga.

+ warmup djset

http://juneshelen.com
https://www.facebook.com/JUNEsHELEN
https://soundcloud.com/juneshelen
https://juneshelen.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/JUNEsHELEN

FB dogodek