2 svečki Pritličja | Live acts & Dj sets

19.11.2016 | 15:00

V okviru dveh svečk Pritličja nas bo odpihnilo tudi v elektronsko podzemlje. Producenti_ke in dji_ke bodo z nami že od popoldanskih ur dalje.

BOWRAIN LIVE
Bowrain aka Tine Grgurevič je slovenski skladatelj, elektronski jazz pianist in producent. S spaced out live electro setom se vrača v Pritlicje v družbi UM-a na kitari.
www.facebook.com/bowrainsound/?fref=ts
www.soundcloud.com/bowrainsound

DOT LIVE
DOT a.k.a. Nataša Mušević bo predstavila peščico njenih svežih avtorskih pesmi. Z glasbeno produkcijo si je sicer vzela več let premora, v Sloveniji pa jo poznamo kot pionirko slovenskega dubstepa, pevko in producentko, soustavnoviteljico Immigrant Recordings in Read Write Music. Letošnji prispevek Aritmije iz koncerta njene sveže glasbe, ki jo bo Dot predstavila tudi v Pritličju, si lahko ogledate na tej povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/aritmija/174396318
www.facebook.com/Dot-934543243295646/?fref=ts

ANTIK LIVE
Zase pravi, da je model za spodnje perilo s strastjo do glasbe. Mi pa pravimo, da je eden obetavnejših hiphop, lo-fi, downtempo slovenskih producentov.
soundcloud.com/antik

AEUUM
Aeuum, producent elektronske glasbe, črpa inspiracijo ob vsakodnevnih dogodkih in pri tem želi prenesti svoj način mišljenja in dojemanja realnosti v svoje projekte. Pri svoji produkciji uporablja različna digitalna orodja, ki jih s pomočjo akustičnih inštrumentov poskuša oblikovati v celoto.
Vizualizacije: meTus
https://soundcloud.com/aeuum
https://www.facebook.com/aeuumusic

KARIN BOSSMAN
www.soundcloud.com/karinbossman www.facebook.com/KarinBossman/?fref=ts

NOVA DEVIATOR
www.facebook.com/novadeviator/?fref=ts
soundcloud.com/novadeviator

R36
www.soundcloud.com/r36-1

NINA HUDEJ
www.soundcloud.com/ninahudej

NINABELLE
www.soundcloud.com/ninabelle

NULLA

YANOOSH
www.facebook.com/yanooshmusic/?fref=ts www.soundcloud.com/yanooshmusicproductions

VOLK
www.soundcloud.com/lukavolk

FB DOGODEK