Diamond Terrifier x Trouble x PRSA

06.02.2020 | 21:00

DIAMOND TERRIFIER X TROUBLE X PRSA

TROUBLE sta Sam Hillmer and Laura Paris, živita in delata v  Brooklynu, New York. Tokrat v Ljubljani s skupnim AV projektom.

Sam Hilmer aka DIAMOND TERRIFIER je glasbenik, umetnik, kurator in ustanovitelj priznane noise/jazz/avant skupine ZS, ki je v Sloveniji že večkrat prepričala publiko. Tokrat se vrača v Pritličje s projektom TROUBLE, ki ga soustvarjata z Lauro Paris. Sam je doslej posnel več plat, na katerih s saksofonom in elektroniko raziskuje meje poslušljivega. Kot kurator, glasbenik ali vizualni umetnik Sam razmišlja o socialnem in fizičnem prostoru, v katerem nastopa. V svoje delo vključuje ljudi iz različnih glasbenih in kulturnih scen.

samhillmerprojects.com
http://www.troublestuff.com/

Ljubljanski avdiovizualni kvartet PRSA (Pavlica, Rogelj, Seliškar, Anžiček) skozi čas venomer dopolnjuje širino in možnosti svojega zvočenja. Na svojih začetkih so večino svoje pozornosti posvečali digitalnemu feedbacku, do danes pa so svoj repertoar dopolnjevali v različnih izvedbah, raziskovali raznorazne permutacije medsebojne sinergije posameznih elektronskih glasbil ter slike in se igrali z aluzijami na različne sloge sodobnih plesnih glasb, po katerih še vedno radi posežejo ob pravih priložnostih.

Vstop prost.

_ _ _

FB dogodek