Kamizdat Rentgen: Image Snatchers 2

13.09. | 21.00

Tehnoburleskna skupina odklonskih entitet The Feminalz že dobrih pet let strelja kozle po ljubljanskih in slovenskih klubih – predvsem s samosvojim pristopom neobzirne kraje podob in sprevračanja aktualnih sodobnih fenomenov v redni seriji Tatovi podob (Image Snatchers). Leta 2014 je pri Kamizdatu izšel “Image Snatchers EP” – mali šopek cvetlic od katerih je bil verjetno največji hit ‘Baš me briga za sve’. Člani trupe se s precej neobzirnosti lotijo marsikaterega žanra in tako so se pred kratkim spopadli z hiphopersko formo, ki se sedaj na novi izdaji “Image Snatchers 2” pojavlja tudi v studijsko malce bolj spolirani varianti.

Za gramofoni in mikrofoni: The Feminalz
Vizualije in stream: 5237

Na ta večer tako na spletu izide digitalna izdaja, kakor tudi USB knjižica v omejeni nakladi 32 izvodov po katerih boste lahko stegovali svoje ročice. Zavrtele se bodo take in drugačne plesne viže, vmes pa se ima zgoditi tudi živ nastop snatch-hop-erjev, ki repajo o vrtnicah, kulturnikih, elastikah, prascih in drugih bizarnostih vsakdanjega življenja.

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

»Kamizdat Rentgen« je vpogled pod površino kože, pogled na meseni preplet kosti, mišic in živčevja, ki tvorijo raznolikost zvočnih teles. Gre za serijo večerov, s katero si pri založbi Kamizdat želimo vzpostaviti večjo prisotnost pustolovskih glasbenih ustvarjalk in ustvarjalcev, ki hodijo po terenu, na katerem pogosto ni še shojenih poti. Večeri so pogosto tesno povezani z novimi glasbenimi izdajami.

https://kamizdat.bandcamp.com
http://emanat.sihttp://kamizdat.si

FB dogodek