Luka Mesec kot predsednik vlade

16.03.2016 | 20:00

Podpora SMC zgrmi, SDS ostane osamljena, relativni zmagovalec novih parlamentarnih volitev je Združena levica z Luko Mesecem. Če je v Sloveniji tak scenarij mogoč, kateri bodo prvi ukrepi, ki jih bo sprejel Mesec, kot predsednik vlade? Kakšna bo njegova politika? Kaj lahko obljubi? Kaj bo storil v odnosu do Evropske unije, evra, davčne politike, mladih, pokojnin, zaposlovanja, gospodarstva? Kako drugače bo upravljal državo?

Vabimo vas na nov pogovorni večer v kulturni center Pritličje, tokrat z Luko Mesecem, voditeljem Združene Levice, s katerim se bomo pogovarjali o perspektivi stranke, a tudi o aktualno-političnih vprašanjih. Kako Mesec gleda na Mira Cerarja danes? Ali ga skrbi povratek Janeza Janše? Kaj so se v stranki naučili iz grške krize? In kje je Združena levica danes – kakšne so sedaj razmere in dileme znotraj.

V sredo 16.3. ob 20h se bo z Luko Mesecem v Pritličju pogovarjal Borut Mekina, novinar najboljšega medija v državi, Mladine. V seriji razprav »Dober Večer Slovenija,« s katerimi vas pripravljamo na prevrednotenje vrednot. Na novo emancipacijo, da o revoluciji ne govorimo. Naredite nekaj zase in pridite.

FB DOGODEK